November 5, 2015

AQUACODE system

Zamislite Aqua Park bez ulaznog tiketa /100% siguran za Vaš novac!

index

Kako funkcioniše?

Na ulazu posetilac plaća ulaznu kartu –ulaznicu po želji (bilo dnevna, mesečna, nedeljna itd.), a uz to dobija karticu/narukvicu ili privezak sa bar kodom ili čipom, novac ostavlja u menjačnici tj polaze na karticu koju je uzeo, blagajnik prebacuje novac na karticu u sistemu

„AQUACODE„ , posetilac svoje ostale lične stvari ostavlja u ormarice pod kljucem. Bezbrižno uživa u akva parku jer mu je novac na sigurnom mestu, svi objekti su povezani tj umreženi sa AQUACODE sistemom i baznom stanicom-menjačnicom. Kada posetilac želi da plati svoj rucak očita se kartica i dobije račun sa trenutnim stanjem svog racuna, u svakom trenutku može se obratiti na info putlu za sva pitanja, za račun preko npr 2000 din može se ubaciti poseban PIN kod koji je različit i svakog dana se može menjati. Na izlazu posetilac daje svoju karticu u menjačnici i uzima natrag preostali novac sa svoje kartice.

Bezgotovinsko plaćanje silikonskim narukvicama!

Provesti dan u Akvaparku obično asocira na gužvu i predstavlja napor u smislu da cete se gurati u redovima čekajući da svoje dragocenosti ostave u sigurni ormarić i brinuti o svom novčaniku za koji se nadate da neće nestati. Od gužve Vaše posetioce nista neće spasiti, ali bezgotovinsko plaćanje silikonskim narukvicama može spasiti Vaše goste problema plaćanja gotovinom u Akva parku.Posetioci će nositi gumene narukvice sa kodiranim informacijama o AQUACODE sistemu, protoku gotovini na blagajni-akva park menjačnici, koji je 100% zaštićen od hakovanja i drugih pokušaja krađe. Mogu takođe nositi i bar kod kartice i gumene trake-narukvice za decu sa likom crtanih junaka sa bar kodom (sve su vodootporne).

Prednosti za firme:

-Smanjenje troškova materjala za ulazne karte

-Smanjite falsifikovanje (prevaru) ulaznih karti

-Povećanje potrošnje posetilaca

-Poboljšanje trnsakcijske brzine

-Ograničavanje rukovanja novcem od strane zaposlenih

-Sposobnost prioriteta posetilaca

-Povećanje prosečnog prihoda i dobit po posetiocu

-Lakše nadgledanje novca

-Brzina transfera novca

Prednosti za posetioce:

-Posetioci ne moraju nositi gotovinu

-Eliminiše potrebu za gubitkom ulaznice

– Sposobnost primanja koristi željenih kupaca

-Nema čekanja u redovima

Trenutno, glavni problem i pitanje posetilaca je da li je njihov novac bezbedan? Od kradje drugih posetilaca i drugih neprijatnosti… AQUACODE narukvicom/karticom ste 100% bezbedni.

Gužva i čekanje? Gotovinu ne morate nositi sa sobom i čuvati je? – Sa AQUACODE sistemom-više ne!

Gosti akvaparka trenutno prolaze kroz red za kupovinu papirnih karata-ulaznica ,zatim stoje u red da radnici provere kartu, zatim traže slobodno mesto, zatim čekaju red za naplatu hrane I robe koju su kupili u Akvaparku, bilo gotovinom ili kreditnom karticom…sav taj red i čekanje se može izbeci AQUACODE kartice/narukvice – sezonske ili VIP kartice/narukvice koje će imati pristup aplikaciji gde se unapred može rezervisati svoje željeno mesto pored bazena, parking mesto ili druge aktivnosti – manifstacije koje se održavaju u Akva parku.

Pri ulasku u Akva park posetilac ce platiti ulaz, odabrati AQUACODE karticu/narukvicu, željeni novac ostaviti na blagajni , na ulasku će samo proci kroz kapiju koja će očitati njihovu narukvicu

I evidentirati da je ulazak u Akvapark dozvoljen( u slučaju da je kartica falsifikovana ili oštećena- zatreptaće crveno sto bi značilo da se AQUACODE narukvica/kartica mora odmah proveriti ili zameniti).

Svaka kupovina u Akva parku je lakša i brža tako da posetioci mogu više vremena posvetiti uživanju u Akva parku što je ujedno I glavni razlog postojanja Akvaparka-UZIVANJE. Prilikom kupovine nema čekanja pri vraćanju kusura, čekanja očitavanja kreditnih kartica i slično, jednostavno samo ocitate AQUACODE narukvicu/karticu I svako plaćanje je završeno, posetilac dobija račun sa trenutnim stanjem svoje kartice.

Takodje u svakom trenutku može pogledati svoje stanje na touch screen Info pultu AQUACODE-a.Kao i ostale aktivnosti koje želite da prikažete.

Šta se dešava ako je moj AQUACODE ukraden?

Akva park i zaposleni će biti obučeni da ih deaktiviraju. Radi predostrožnosti Akva park može zahtevati da se pri plaćanju sume vece od npr. 2000 din može koristiti PIN kod koji se svakodnevno menja u AQUACODE sistemu.

Šta je AQUACODE SISTEM?

AQUACODE sistem je softwer koji omogućava sistem praćenja kretanja novca u tom sistemu, uplata, isplata, dopuna. Povezan je sa bazom –menjačnicom i ostalim umreženim prodajnim mestima u Akva parku tj sva mesta gde će se koristiti AQUACODE kartica. Sadrži posebnu aplikaciju na kojoj posetioci mogu rezervisati parking mesto, prenoćiste ili odredjeno mesto na kom žele provesti dan u Akva parku-bilo pored bazena ili drugo, mogu takodje primati obavestenja o aktivnostima u Akva parku. A posebno izdvojen panel je za vlasnika Akvaparka i osoblje. Uz to sadrži I info pult na kom posetioci mogu videti stanje svog računa I ostale aktivnosti, usluge i sl. koje Akva park pruža.

Primer slika:

indexn

gdfgdf gfdgdf

 

 

Cena AQUACODE systema:  4.708,00 eura

Cena obuhvata:

-AQUACODE kartica/narukvica x 5000 kom.

-Dizajn i štampa AQUACODE narukvica/kartica

-Kompletan AQUACODE SISTEM (ugradnja baze instalacija, materijal, obuka radnika)

-AQUACODE info pult x 2kom.