May 13, 2016

Održavanje Sajta

Održavanje Sajta se može posmatrati kao jedna od najvažnijih aktivnosti ukoliko želite da Vaš web sajt bude posećen. Većina kompanija posle kreiranja sajta ne održava i ne ažurira redovno svoj web sajt što je ključna stvar kako bi se obezbedila što bolja pozicija na Google besplatnoj pretrazi, kako bi se pronašli novi klijenti i još mnogo toga.

Vaš sajt ne bi trebalo zanemarivati. Kreiranje kvalitetnog sadržaja i optimizacija svog online prisustva je dugotrajan posao i ima strmu krivu učenja, čak i za napredne korisnike veb tehnologija. Za održavanje sajta je potrebno izdvojiti vreme i ujedno biti kreativan i pravovremen.

 

Šta sve spada pod održavanjem web sajta?

1. Objavljivanje na sajtu – nove stranice, ažuriranje postojećih itd.

2. Obezbeđivanje kvaliteta – ispravke nepravilnosti na sajtu koje utiču na sam rad sajta

3. Praćenje poseta – Nadgledanje sajta odnosno poseta i analiza

4. Praćenje uspešnosti – Merenje uspešnosti sajta (prodaja, konverzije itd.)

5. Nadgledanje infrastrukture sajta – Nadgledanje i upravljanje hostingom

6. Ostale operacije – (grafičke, video itd.)

 

REDIZAJN SAJTA – vreme je za neke promene!

Redizajn predstavlja delimičnu promenu sajta tako da sajt nakon redizajna zadovolji sve kriterijume da bi postao moderan i maksimalno funkcionalan. Često se dešava u praksi da dizajner treba da redizajnira sajt koji je veoma slabog kvaliteta, nestručno urađen i maksimalno nefunkcionalan. U takvim situacijama jedino rešenje je izrada novog sajta. Od velikog je značaja da se stariji web sajtovi optimizuju i usklade sa algoritmima pretraživača koji se nekad menjaju veoma brzo i treba ići u korak sa njima.

Učinite svoj brend prepoznatljivim originalnom prezentacijom na internetu

Imate 5 do 15 sekundi da ubedite posetioce da ostanu na vašem sajtu. Iskoristite naš originalni dizajn da izgledom i funkcionalnošću privučete posetioce. Garantujemo Vam da će dizajn vašeg websajta uticati na bolje pozicioniranje i poslovanje Vaše firme.