November 5, 2015

Email marketing

EMAIL MARKETING JE NAJBOLJI NAČIN DA U KRATKOM VREMENSKOM PERIODU, POBOLJŠATE PRODAJU VAŠIH USLUGA ILI PROIZVODA !

newsletter

newsletter-maadcU slučaju da nemate email bazu, ovo je idealno rešenje za vas. Korišćenjem naše email baze podataka možete poslati newsletter prema definisanim kriterijumima. Ako šaljete firmama, dajemo mogućnost da odaberete deletnosti, državu i gradove. U ponudi trenutno imamo preko 170 država i 600 delatnosti. Ukoliko je mail upućen fizičkim licima, kriterijumi za selekciju su pol, grad i godište. Preko našeg servisa, pored reklamnih i akcijskih ponuda, možete slati i obaveštenja, kao i razne upite i zahteve. Mi vam omogućavamo dokazano uspešan i najjeftiniji vid marketinga, koji se najbrže realizuje. Email baza se svakodnevno proverava i ažurira, a mail adrese koje se više ne koriste ili nisu aktivne, se automatski brišu iz našeg sistema. Na ovaj način, promotivni mail se šalje isključivo validnim korisnicima.

Standardni i premium newsletter

Ako želite da vam se email marketing kampanja značajno razlikuje od drugih, možemo vam napraviti standardni ili premium newsletter. Za razliku od standardnih newsletter-a, koji su slični, premium newsletter je unikat i radi se specijalno prema vašim zahtevima. Na ovaj način izgled mail-a će biti uvek prepoznatljiv. Kada napravimo idejno rešenje, newsletter-u možete samostalno menjati tekst i fotografije.

kreiranje grupaKreiranje grupa

Mogućnost kreiranja neograničenog broja grupa i kontakata unutar njih. Identifikaciju i naziv firme sami unosite, tako da newsletter izgleda kao da ste ga poslali sa vašeg maila.

pracenje kamapnjePraćenje kampanje

Praćenje email kampanje je jako bitan segment za uspešno poslovanje. Na ovaj način imate uvid koje email adrese su otvorile vaš mail ili kliknule na neki od linkova koji se nalazi u njemu.

Odjava

Link koji se nalazi na dnu svakog maila, omogućava da se jednim klikom korisnik odjavi sa liste za primanje. Na ovaj način u bazi će ostati samo korisnici koji žele da primaju mail-ove od vas.

izvestajIzveštaj

Detaljan izveštaj poslatih, pročitanih, otvorenih, nevažećih i odjavljenih mail adresa. Izveštaj sadrži sve neophodne informacije, koje su uvek dostupne.

icon-newws-emailPrilagodljivost uređajima

Naš newsletter je prilagodnjiv svim uređajima tako da će svako videti mail isto, bez obzira da li otvara preko računara, mobilnog telefona ili tableta.

emailsKapacitet slanja

Naša email platforma ima kapacitet slanje 100.000 email poruka na sat. Ovo je najbrži način da za kratak vremenski period pošaljete veliki broj newsletter-a.

Za sve informacije možete poslati upit ovde

ili nas pozvati telefonom +381 64/25 88 685

email-marketing