November 5, 2015

COMPANY

maadcduotre-logo-marketing-advertising-design-companyMAADC DUOTRE Company – Grupa frilensera, dip. programera, grafički/web dizajnera  koja je sticala dugogodišnje iskustvo radeći za razne kompanije i advertajzing agencije, osnovala je 18. februara 2015. godine svoju kompaniju.

Ideja iza nastanka naše kompanije je želja da radimo stvari drugačije u skladu sa željama naših klijenata. Sa zadovoljstvom, možemo da kažemo da imamo preko 114 zadovoljnih klijenata i na stotine završenih projekata širom sveta. Naš kreativni tim, čini grupa članova od kojih su svi stručnjaci u svojim oblastima.

Cilj nam je da našim klijentima na najbolji mogući način izađemo u susret kako bi izgradili dugoročnu saradnju. Profesionalnost, detaljna analiza, poštovanje rokova, entuzijazam, originalna ideja i unikatni dizajn samo su neke od karakteristika kojima nas opisuju naši saradnici. Radimo ono što znamo najbolje da zadovoljimo Vaše potrebe. Trudićemo se da steknete poverenje u naš rad. Verujemo da je obostrano poverenje ključno za uspešnu saradnju i realizaciju projekata.

MAADC: “ Reklamiranje bez interneta je kao da devojci namigujete u mraku,
Vi znate šta radite, ali niko drugi NE ZNA! ”

contact-maadcduotre-doo

google-partners-sertified-maadcduotre-23

Pravila i uslovi kupovine preko sajta: MAADC company zadržava sva prava da promeni cene akcije/paketa, sajt maadcduotre.com je svakodnevno ažuriran i sve cene,paketi,akcije stupaju na snagu od datuma objavljivanja kao i završavaju datumom koji je naznačen u istom.MAADC company čuva informacije i podatake svojih klijenata. I štiti ih od spam-a.